Valencia CF12 septiembre 2018

Neto: “És un orgull defensar al meu país”

El porter va disputar els 90 minuts en la victòria de Brasil enfront d'El Salvador (5-0); Murillo va jugar amb Colombia davant Argentina (0-0)

Neto, igual que José Luis Gayà, mai oblidarà la data de l'11 de setembre de 2018. El somni que perseguia des de xicotet es va complir en debutar amb la selecció de Brasil en la golejada a El Salvador (5-0) a Washington.

Com li va comunicar ‘Tite’ el dia anterior, el porter del Valencia CF va ser titular i va disputar els 90 minuts. Va aconseguir deixar la porteria a zero, circumstància que li va deixar molt satisfet: “És un orgull defensar al meu país i formar part de la família”.

Jeison Murillo va disputar els 90 minuts amb Colombia

El central va ser titular en el partit amistós de Colombia, disputant els 90 minuts en el partit amistós enfront d'Argentina que va acabar 0-0. Murillo va aprofitar l'oportunitat que li va donar el seleccionador Arturo Reyes, abans de reincorporar-se a la disciplina valencianista.